Tavoite
Tavoitteena on antaa kaikille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa. Jotkut ovat ehkä tunteneet, että kiekkoa ei voi harrastaa kuin ns. tosissaan kilpasarjoissa, mutta nyt siis kaikilla on mahdollisuus. Toisinsanoen aktiivista liikuntaa, leppoisasti kiekkoa pelaten ilman ryppyotsaisuutta. Kerää joukkue tai ilmoittaudu mukaan, kaikille annetaan mahdollisuus osallistua.

Historiaa
Joukko jääkiekon harrastajia, siis enemmän tai vähemmin aktiivisesti toiminnassa mukana olevia, ns. löysivät toisensa ja kokoontuivat muutaman kerran yhteisen pöydän ääreen. Tästä sai alkunsa idea perustaa Salon halleihin harrastekiekkosarja. Yhtenä syynä ideaan oli aktiiviuransa lopettaneiden pelaajien yllättävän suuri lukumäärä Salon seudulla ja toisena, mutta ei varmasti vähäisempänä, tämän hetken täydelliset olosuhteet harrastaa kyseistä lajia Salon jäähalleissa.

Järjestäjä
Harrastekiekon järjestää Salon Jääkiekkoerotuomarit ry.

Kulut
Tarkoituksemme on pyörittää sarjaa kulukorvauksilla, joten emme ole hakemassa taloudellista voittoa. Kausimaksu  veloitetaan joukkueilta erillislaskulla kauden aikana. Kausimaksu pitää sisällään jäämaksun ja tuomarikustannukset. 
Lisäksi jokaisella pelaajalla on oltava Suomen Jääkiekkoliiton pelipassi. 
Tämä on edellytys osallistumiselle Salon harrastekiekkosarjaan ( pelipassi tarkistetaan ). 
Kausimaksu määräytyy jään hinnan ja pelien lukumäärän mukaan.

Säännöt
Suomen Jääkiekkoliiton harraste-/veteraanisäännöt muutamilla tarkentavilla säännöksillä lisättynä.

Kauden aikana sääntöjä voidaan tiukentaa paikallisella tasolla eli ennen kauden alkua kaikkien joukkueiden edustajien ja järjestäjän toimesta kokoonnumme ja sovimme lopulliset säännöt.

Joukkueessa ei voi pelata pelaajia, jotka ovat osallistuneet kuluvalla kaudella jääkiekkoliiton kilpasarjoihin lisenssipelaajina.

Mielen ja kunnon kohottavaa kautta kaikille osallistujille!!

Terveisin,
Salon Harrastekiekon järjestäjät

Yhteydenotot:
Marko Lehtinen / Vesa Sauren
p.040 7569 397 (Marko) tai 0400 768 762 (Vesa)
marko.lehtinen@saje.fi tai vesa.sauren@saje.fi